Frostline

Frisk vand – direkte fra kilden


2005 var året, hvor designer, Roland Thorsen realiserede sit ønske om at skabe et produkt, som der var et reelt behov for. Noget, der altid har været Roland Thorsens afsæt som industriel designer: - at dække et behov og kombinere det med et smukt design, en høj kvalitet og stor grad af funktionalitet og holdbarhed.

Behovet var her en udendørs vandpost, der ikke frøs til om vinteren, og som altid kunne sikre brugeren frisk vand. Hele året rundt og i enhver sammenhænge. 
Det blev starten på virksomheden Frostline og med den - en hel vifte af spændende vandposte - bygget på baggrund af Roland Thorsens visioner og værdisæt. 

Alle produkterne har et æstetisk, klassisk og eksklusivt design. De spænder bredt fra vandposte, drikkefontæner, tappehaner og brusere – til drikkeautomater til landbruget og industrivand til byggepladser.  Fælles for alle produkterne er, at de er funktionelle, holdbare og ikke mindst frostfrie. 

Lille ventil med stor effekt


Kernen i produktserien er den patenterede selvtømmende 3-vejs glideventil. Når vandposten ikke er i brug, tømmes ventil og stigrør for vand, som kan fryse. Vandposten og dermed ventil og stigrør er frostsikker, når blot vandledningen, der forsyner vandposten, ligger i frostfri dybde.

I 2007 valgte Roland Thorsen at afhænde størstedelen af FROSTLINE A/S til dem der stod for produktionen af de forskellige vandposte. Men de grundlæggende værdier ift. design, funktionalitet og kvalitet er bevaret i virksomheden – og det vil de fortsat være.  

I dag er behovet for Frostlines produkter større end nogensinde. Klimaforandringer skaber ofte hårde vintre - og det aktuelle fokus på sundhed og designmæssig indretning af vores uderum  - både offentligt og privat - gør Frostlines stilrene vandposte attraktive overalt i Europa.

Top
Thrane.nu