Cases & projekter

Arkitekt projekter, cases & events

Frostline er skabt til at matche og fremhæve husets arkitektoniske kvaliteter.
Gå på opdagelse i, hvordan vores haner og brusere kan løfte omgivelser til det næste niveau.

Arkitekt Xiao He har skabt Nabben, en indkapsling af den nordiske æstetik. Huset er skabt med respekt for og i harmoni med de naturlige omgivelser, fra hovedsageligt de træer der var på grunden i forvejen.

Fotograf: Jesper Flobrant

Nordic Barnhouse Project er en moderne fortolkning af længehuset, designet til at smelte sammen med naturen. Huset er opført i nordiske materialer, med en sort udendørsbruser, der matcher husets minimalistiske udtryk. Den lange træterrasse og græsbelagte indkørsel fremhæver forbindelsen mellem byggeri og omgivelser.

IP Retreat er et sommerhus beliggende i det kuperede klitlandskab ved Vesterhavet i Nordjylland. Huset, tegnet af N+P Arkitektur, består af fire forskudte bygninger, der skaber beskyttede uderum og lækroge, alt imens det tilpasser sig landskabet. En stilfuld udendørsbruser fuldender det naturlige og funktionelle design, hvor arkitektur og natur mødes harmonisk.

Har du billeder af eller indgår der et Frostline produkt i dit byggeri kontakt os gerne for samarbejde.
Vi er altid meget interesseret i at høre om hvordan vores kilder indgår i jeres omgivelser

3 days of design

Vi hos Frostline vil gerne sende en stor tak til @3daysofdesign og @Framing, samt alle, der besøgte vores stand ved årets 3daysofdesign. Det var en fornøjelse at møde jer alle. Tak for nogle fantastiske dage fyldt med inspirerende samtaler.